Categories

Viața de noapte

Viața de noapte

 

Accesul securizat reprezintă o provocare specială pentru organizatori. Discotecile și cluburile de noapte au nevoie de o brățară de acces pentru oaspeți care să asigure securitatea. Echipa noastră recomandă brățările de intrare Tyvek cu imprimare de securitate, imprimarea de securitate este vizibilă numai sub lumină UV, astfel încât toate abuzurile sunt evitate.

 

Sigur, dar nu mai scumpTyvek cu imprimare de siguranta

Noua tehnologie și lampa UV nu înseamnă un cost suplimentar mare. Costurile suplimentare pentru securitate sunt complet accesibile. Amprenta de securitate nu este deloc vizibilă în lumină normală, această tehnologie puneând capăt contrafacerii , deoarece aceasta nu mai poate fi copiată , imprimată ,îndepărtată fără a fi deteriorată.

Pentru cluburile cu o clientelă stabilă sau pentru cluburile mai mici recomandăm brățările de intrare cu cipuri inteligente , brățările textile sau țesute pentru evenimentele mai exclusiviste.

În unele spații din interior lumina este foarte puțină în timpul zilei sau după-amiaza. De exemplu, muzee, expoziții, centre de evenimente, săli de spectacole, cinematografe sau teatre. În aceste locuri, puteți utiliza brățările Tyvek de intrare cu imprimare de securitate.

 

Securitatea este importantă și în sportSport-Deutschland-Fußball

Securitatea joacă un rol din ce în ce mai important în cadrul evenimentelor sportive. În prezent, este deosebit de important ca fanii și spectatorii să se înregistreze înainte de evenimentul sportiv. În cele mai multe cazuri, spectatorii primesc o brățară de control, o brățară textilă sau un lanyard cu suport pentru ecuson, legitimație cu poză și cip pentru a putea intra și trebuie să poarte aceste accesorii pe toată durata evenimentului. Antrenorii, sportivii și alți organizatori poartă un lanyard similar pentru a facilita identificarea.

Obiectele promoționale sunt de mare ajutor, ele nu înseamnă doar o suprafață promoțională, ci și siguranță și o amintire frumoasă pentru fanii sportului.

 

Brățări reflectorizante sunt recomandate pentru toată lumeaBratara reflectorizanta

,,Viața de noapte,, nu înseamnă doar a acces, ci și a ajunge și a pleca acasă în siguranță de la locul evenimentului.

Pe întuneric, în condiții de vizibilitate redusă, vă recomandăm brățările noastre reflectorizante pentru drumul spre serviciu, spre casă, pe bicicletă sau la alergare, care îi ajută pe șoferi și pe participanții la trafic să ne observe la timp.

Utilizarea brățărilor este foarte convenabilă și ușoară. Le puteți purta la încheietura mâinii, la gleznă , la buzunar sau la geantă iar brățările noastre reflectorizante vor avea grijă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră.

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, deoarece compania noastră este lider de piață în ceea ce privește diversele brățări de intrare, lanyard-urile,  suporturi ecusoane , legitimații și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

 Comandați acum! Aveți întrebări ? Luați legătura cu noi!

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram