Categories

Sacoșe de hârtie personalizate

6 Articol(e)

6 Articol(e)

Cumpărați pungi de hârtie imprimate cu logo-ul dumneavoastră de la Euroko! În sortimentul nostru există diferite modele: punga de hârtie cu mâner plat, punga de hârtie cu mâner șnur sau punga pentru sticle.

Punga din hârtie cu mâner plat este cel mai popular produs. Materialul de bază este hârtie kraft, iar culoarea este maro natural. Punga este confecționată dintr-un material subțire, deci este cel mai ieftin produs. Punga de hârtie este perfectă pentru ambalarea produselor ușoare, cum ar fi hainele, pantofii sau jocurile. Recomandăm acest pungi și în unitățile cu catering deoarece cutiile cu alimente sunt ușor de transportat.

Punga din hârtie cu mâner din hârtie răsucită este produsă în același mod din hârtie kraft, dar capacitatea de încărcare este mai mare, datorită mânerului puternic. Aspectul este destul de exclusivist, iar transportul este mai confortabil. Astfel, veți obține o pungă de hârtie mai rezistentă și cu o durată de viață mai lungă. Culoarea pungilor poate fi maro sau alb.

Pungile pentru sticle cadou sunt potrivite pentru împachetarea oricărei băuturi sau sticle, deoarece, datorită mânerului, capacitatea de încărcare este mai mare. Materialul este hârtia de kraft, iar culoarea pungilor poate fi maro sau albă. Suprafața este ușor de imprimat, astfel încât punga pentru sticle cadou pot fi un produs excelent de marketing pentru magazinului dumneavoastră de vinuri sau șampanii.

Recomandăm punga pentru sticle cadou viticultorilor sau ca parte a unui cadou de nuntă sau de aniversare.

Puteți alege orice tip de pungă, deoarece calitatea va fi întotdeauna  la un nivel ridicat.

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram