Categories

 • Festivaluri și evenimente fără numerar
  Sistem de plată fără numerar pentru evenimente și festivaluri! Toate produsele la un preț avantajos de la un singur furnizor! Economisiți, creșteți profitul și satisfacția clienților!
 • Produse cu cip RFID
  RFID înseamnă "Radio Frequency Identification" (identificare prin radio frecvență),NFC înseamnă "near-field communication" (comunicare în câmp apropiat). RFID este o tehnologie de identificare automată care constă într-o antenă, un cititor și un suport de date.
 • Nunta - Idei de cadouri pentru oaspeți
  Ideile noastre de cadouri pentru nuntă sunt realizate din materiale de înaltă calitate și pot fi imprimate în culori , astfel încât nunta dumneavoastră să fie de neuitat.
 • Evenimente în aer liber
  Recomandăm brățările pentru evenimente, brățările Tyvek și lanyard-urile pentru diverse evenimente. Aruncați o privire la sortimentul nostru!
 • Evenimente profesionale și expoziții
  Evenimentele profesionale și conferințele de afaceri sunt foarte populare în marile orașe. La aceste evenimente participă întreprinderi, asociații și multe companii.
 • Camping de vară adolescenți,copii și locuri de joacă
  Spre bucuria copiilor și a tinerilor, în ultimii ani s-au deschis în tot mai multe locuri multe locuri de joacă cu o mare varietate de jocuri, castele gonflabile și săli de sporturi electronice (Xbox, Playstation, Nintendo).
 • Evenimente pentru comunitate
  Evenimentele fac parte din viața noastră, inclusiv lanyard-urile, brățările din silicon și diversele brățări de acces.
 • Tehnologia NFC RFID
  Tehnologia NFC RFID fără contact devine din ce în ce mai la modă, este foarte utilă , deoarece ne ușurează viața (plata fără numerar) și, în plus, este accesibilă tuturor.
 • Viața de noapte
  Intrarea securizată reprezintă o provocare specială pentru organizatori. Discotecile și cluburile de noapte au nevoie de o brățară de control pentru oaspeți care să asigure securitatea.
 • Turism
  Turismul joacă un rol excelent la nivel mondial, deoarece nu numai că reprezintă o secțiune de succes în economie, dar oferă și o modalitate de a ne păstra valorile tradiționale și culturale.
 • Recreere și agrement
  În timpul iernii, stațiunile de schi și patinoarele oferă atât oportunități de agrement, cât și de recreere. Pentru o intrare sigură, se folosesc în special brățările de intrare Tyvek cu un cupon detașabil sau cu cod QR.
 • Publicitate
  Din ce în ce mai multe companii folosesc produse promoționale pentru a-și promova brandul . Sunt utilizate mai multe mijloace de publicitate pentru a atrage clienții și pentru a crește promovarea vânzărilor.

IDEI DE UTILIZARE A PRODUSELOR

Brățările de acces pot fi folosite în diferite moduri? Dar brățările de silicon? Știți cum se utilizează brățările din țesătură cu cipuri NFC? Cum se produc acestea? Cum sunt ele utile?

Răspunsul la întrebările de mai sus este simplu - și complex în același timp. Datorită posibilităților individuale de producție și de combinare, utilizarea produselor noastre este foarte extinsă, vă putem oferi idei despre cum să folosiți produsele noastre în timpul exercițiilor fizice.

Alegeți-ne ți puteți afla mai multe despre modul în care produsele noastre care sunt utilizate în principal la evenimente, în comerț, în viața de zi cu zi,conferințe, festivaluri, campusuri univeristare - vă putem oferi cu siguranță o idee grozavă sau informații noi.

Dacă aveți idei noi sau alte dorințe - vă rugăm să ne contactați!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram