Categories

  • Pixuri de plastic
    Căutați un produs promoțional ieftin, dar eficient? Profitați de această oportunitate și imprimați pixurile noastre din plastic.
  • Pixuri metalice
    Dacă sunteți în căutarea unui pix metalic cu logo, sunteți în locul potrivit! Trimite-ne logo-ul companiei tale sau ideea ta și șablonul grafic de imprimare va fi creat gratuit!
  • Pixuri din lemn
    Pix din bambus cu logo-ul tău de la Euroko! Comandați pixuri din lemn care sunt practice și ecologice în același timp!

PIXURI PROMOȚIONALE13 Articol(e)

13 Articol(e)

Pixurile personalizate cu logo sunt în prezent cele mai populare și în vogă aticole promoționale atunci când doriți să faceți publicitate unei companii sau organizații . Le folosim oricând și oriunde, așa că sunt o opțiune excelentă pentru o promovare. Folosiți pixurile ca giveaway și oferiți un cadou minunat clienților sau oaspeților dumneavoastră!

Pixurile pot fi imprimate în maximum două culori. Datorită tampografiei, imprimarea rămâne rezistentă la apă și vibrantă în timpul utilizării zilnice. Un efect publicitar care, la propriu, atrage atenția. Avem diferite tipuri de pixuri : pixuri metalice, pixuri ecologice și pixuri din plastic,instrumentul dumneavoastră preferat de scris poate fi personalizat cu logo-ul sau textul dorit de dumneavoastră.

Gama noastră extinsă include:PIXURI PERSONALIZATE

- Pixuri  metalice;

- Pixuri din lemn,ecologice;

- Pixuri din plastic;

Pixurile noastre personalizate la prețuri avantajoase pot fi comandate și în cantități mai mari sau mai mici. Căutați un partener de încredere? Sunteți în locul potrivit! Nu mai așteptați și comandați-vă pixurile personalizate de o firmă de încredere!

Am fi bucuroși să lucrăm împreună.

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram