Categories

Despre noi

Online de 10 ani

 

Au trecut zece ani de când Euroko a fost fondată, pe atunci cu o singură persoană la bord. De atunci, echipa a crescut , iar compania a devenit lider de piață.

Încă de la început, am simțit - mai mult intuitiv decât conștient - că satisfacerea nevoilor individuale, inovarea continuă și munca precisă erau mai importante decât producția ieftină.

După zece ani și cu multe provocări în spate, suntem mândri să anunțăm că avem câteva mii de clienți mulțumiți. Cheia succesului? Principiile noastre de bază: orientarea către client, flexibilitatea și adaptarea dinamică la cerințele în schimbare.

Pentru a răspunde cererii în creștere, a trebuit să ne extindem propriile linii de producție și să le dezvoltăm în mod constant. În ultimii ani am investit în mai multe utilaje noi și intenționăm să continuăm această tendință în viitor.

Suntem mai dedicați ca niciodată viitorului, motivați de dorința de a crea o bază de clienți satisfăcuți în întreaga Europă.

Vă invităm să încercați produsele și serviciile noastre și să închinăm un toast virtual pentru succesul nostru comun cu fiecare ocazie.

 

"Da, putem!"

 

Miklós Kozsár

Fondator și director general

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram