Categories

Eșarfă multifuncțională personalizată2 Articol(e)

2 Articol(e)

Eșarfa multifuncțională imprimată personalizat este un accesoriu indispensabil pentru toate activitățile în aer liber și în interior. Datorită caracteristicilor sale, utilizarea gulerului tubular este extinsă, iar utilizarea sa se potrivește tuturor situațiilor. Datorită materialului de bază, le puteți folosi de la schi, la alergare, pot fi folosite chiar și ca bandaj sau ca eșarfă de păr.

Cum se poate întâmpla acest lucru?
Materialul de bază este flexibil, iar purtarea lui este extrem de confortabilă, datorită microfibrelor moi din poliester.

Surprindeți-vă angajații sau colegii cu eșarfe multifuncționale personalizate! Imprimați gulerul tubular buff cu logo-ul dumneavoastră pentru partenerii sau angajații companiei dumneavoastră. Produsul este potrivit chiar și ca obiect promoțional, ca un cadou promoțional.

Produsele noastre au un certificat OEKO-TEX Standard 100 pentru a fi sigure pentru copii și bebeluși. Producem eșarfele noastre din polietilenă cu imprimare prin sublimare, fiind posibilă o imprimare în patru culori, chiar și cu Pantone sau culori neon.

Comandați eșarfe multifuncționale cu imprimare în patru culori direct de la producător!

Aveți întrebări? Vă rugăm să ne contactați!

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram