Categories

 • Brelocuri textile standard
  Breloc personalizat "standard" direct de la producător! Acestea sunt articole promoționale ideale pe care toată lumea le va folosi cu plăcere. Comandați acum!
 • Brelocuri textile premium
  Proiectați-vă propriul breloc "premium" direct de la producător! Recomandăm brelocurile premium pentru oaspeții VIP sau pentru partenerul dumneavoastră important.
 • Brelocuri textile fluorescente
  Proiectează-ți propriul breloc FLUO direct de la producător! Aceste mini lanyard-uri fluorescente sunt realizate din material satinat moale cu o cerneală UV specială . Numai de la Euroko!
 • Brelocuri textile ecologice
  Cumpărați brelocurile noastre ecologice și faceți o alegere conștientă de mediu pentru a reduce impactul ecologic, pentru a sprijini dezvoltarea durabilă și reciclarea! Comanda brelocuri ecologice acum!
 • Brelocuri silicon
  Breloc de silicon în stoc în 14 culori! Aveți nevoie rapid de un cadou unic? Alegeți brelocurile noastre de silicon direct de la producător!
 • Brelocuri metalice
  Brelocuri metalice personalizate direct de la producător. Brelocurile gravate pot avea orice text sau logo solicitat. Euroko garantează calitatea superioară și prețul accesibil!

BRELOCURI CHEI

BRELOCURI CHEI Brelocurile de chei sunt obiecte promoționale practice și utile, pe care toată lumea le folosește cu plăcere. Acestea sunt ideale pentru atașarea cheilor, precum și a dispozitivelor portabile (telefon mobil, MP3 player, PDA, aparat foto etc.).

Sunt disponibile diferite modele:

- Textil standard;
- Textil premium (două straturi);
- ECO;
- Fluo/UV;
- Silicon (cauciuc);

Compania noastră oferă brelocuri de chei din material textil standard sau premium în mai multe modele diferite, realizate din materiale de înaltă calitate. Acestea sunt disponibile în 2 lățimi diferite. Putem imprima brelocul în funcție de dorința dumneavoastră. Aceste articole promoționale sunt fabricate din poliester moale, de înaltă calitate, pentru a fi confortabile la purtare.

Brelocurile de chei ECO sunt produse 100% din poliester reutilizabil, aceste produse sunt potrivite pentru clienții care caută o soluție durabilă.

Brelocurile de chei fluorescente sunt realizate dintr-un material satinat moale cu o cerneală UV specială. Culorile care strălucesc extrem de puternic sub o lampă UV sunt: galben neon, verde neon, neon sunfire, portocaliu neon și roz neon. Nu se poate exprima în cuvinte, dar priveliștea vorbește de la sine!

Brelocuri de chei din silicon personalizate! Brelocurile din silicon sunt disponibile în 14 culori diferite. Produsul este rezistent la apă și este realizat din material siliconic moale.

Oferă-le angajaților sau clienților tăi și partenerilor companiei tale un produs promoțional extrem de apreciat!

În calitate de producător, vă oferim un articol promoțional personalizat cu un timp de producție scurt,materiale de înaltă calitate,cea mai bună garanție de preț și un timp de livrare scurt.

Aveți întrebări?Suntem la dispoziția dumneavoastră!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram