Categories

Evenimente în aer liber

Evenimente în aer liber

Evenimentele în aer liber sunt foarte populare în România. Oportunitățile de recreere sunt nenumărate pentru toate familiile sau diferite grupe de vârstă care să se potrivescă nevoilor și posibilităților lor .  Acesta poate fi un festival, o sărbătoare a satului, a orașului ,un concert sau un eveniment sportiv.

Toată lumea poate fi invitată la o zi a orașului sau a satului, la un târg sau sărbători gastronomice. Organizatorii folosesc în general brățări Tyvek pentru aceste evenimente . De asemenea, sunt disponibile și alte brățări de identificare, cum ar fi brățările de evenimente din material textil, brățările de vinyl sau brățările din silicon .

 

De la festivaluri la concerte

Concert

Sezonul de vară include concerte, festivaluri de muzică și diverse evenimente culturale. În perioada iunie-august, sunt organizate numeroase concerte și festivaluri, unde participanții se pot distra de după-amiază până târziu în noapte. Odată ce ați fost acolo, veți dori să vă întoarceți din nou și din nou!

La aceste evenimente se folosesc brățări de intrare. Vă recomandăm brățările noastre de control RFID-NFC pentru intrare sigură, opțiuni de plată extinse și schimb de numerar.

Multe celebrități susțin concerte în cadrul acestor festivaluri în timpul verii. În plus, opereta nu este nici ea rară, de care se pot bucura adevărații iubitori de muzică.

Pentru astfel de evenimente de clasă, oamenii folosesc, în general, brățările de festival imprimate, care sunt fabricate din material textil. brățările de evenimente țesute sunt, de asemenea, foarte populare.

 

Evenimente sportive

Fotbal

Cu toate acestea, brățările de acces și lanyard-urile sunt folosite și la evenimente sportive. Există reguli diferite pentru acces, dar depinde de sport. Meciurile de fotbal pot fi imprevizibile, așa că aici sunt folosite cele mai sigure reguli de intrare. Pentru alte sporturi, brățările Tyvek cu cupon detașabil pot fi suficientwe, dar pentru o cursă de mașini, organizatorii vând în general brățări din material textil, care sunt mai sofisticate.

Pe stadion sau în arenă, organizatorii, oficialii și membrii echipelor folosesc o legitimație, ecuson la gât .Membrii favorizați poartă un lanyard cu textul "VIP", pentru a putea sta în loja VIP.

În sporturile individuale, participanții folosesc un așa-numit "număr de echipă" pentru a distinge atletul. Cipul RFID este extrem de recomandat pentru acest tip de sport iar acestea sunt deja foarte răspândite. Acest număr de echipă este echipat cu un cip RFID pentru a putea urmări concurentul. Acestea sunt foarte populare și sunt folosite în cursele de alergare pe distanțe lungi, triatlon sau ciclism. Este confortabil de purtat, și nu afectează lizibilitatea sau identificarea clară.

Evenimentele sportive sunt foarte populare, fără îndoială, dar pentru a crește și mai mult popularitatea, organizatorii oferă cadouri pentru fani. De exemplu, articolele promoționale cu logo-ul clubului sunt foarte populare: brelocuri de chei, brățări din silicon, pixuri și alte articole promoționale similare.

Tyvek BratariAtât brățările Tyvek, cât și cele din material textil pentru festivaluri sunt foarte confortabile, impermeabile și rezistente. Brățările de control Tyvek nu pot fi îndepărtate fără a le deteriora, astfel încât utilizarea greșită a acestora este foarte rară. Acest lucru înseamnă o mare siguranță pentru organizator. Munca organizatorului va fi mai ușoară dacă va folosi lanyard-ul "VIP", "Backstage", "Staff" sau altele similare. Lanyard-ul poate fi, desigur, personalizat, dar în sortimentul nostru există și șnururi de gât cu model prefabricat. 

 

Dacă aveți nevoie de o soluție imediată...

În magazinul nostru online puteți găsi orice fel de brățări de acces, lanyard-uri sau alte articole promoționale. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Nu ezitați să ne contactați direct prin Live Chat prin e-mail sau prin telefon.

E-mail: info@euroko.ro

Număr de telefon: +40766 695 566 

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram