Categories

Camping de vară adolescenți,copii și locuri de joacă

Camping de vară adolescenți,copii și locuri de joacă

Spre bucuria copiilor și a tinerilor, în ultimii ani s-au deschis în tot mai multe locuri, multe locuri de joacă cu o mare varietate de jocuri, castele gonflabile și săli de sporturi electronice (Xbox, Playstation, Nintendo).

 

Sporturi electronice, parcuri de distracții și piste de bob

Sălile de e-sport, parcurile de distracții și pistele de bob sunt foarte populare în zilele noastre. Având în vedere că de obicei intrarea este unică, brățările de intrare Tyvek sunt folosite în aceste locuri, deoarece sunt foarte convenabile și prietenoase cu copii. Astfel, identificarea poate fi foarte ușoară și nu puteți îndepărta brățara fără să vă răniți, astfel încât produsul ajută și în cazul abuzurilor.

 

Tabere 

Taberele sunt foarte populare în timpul vacanței de vară. Există multe posibilități și tabere de tineret unde copiii se pot distra. În aceste locuri, se folosesc brățări Tyvek și brățările textile , deoarece aceste brățări de control sunt suficient de durabile pentru a rezista câteva zile. Participanții pot folosi un șnur de gât, sau o brățară de control, astfel încât să puteți observa diferitele echipe. Un lanyard arată foarte bine cu un logo sau un text al clubului. Multe tabere de tineret folosesc deja aceste obiecte promoționale pentru a identifica participanții. Multe tabere au început să folosească aceste articole de construire a comunității și sunt foarte populare,toate aceste produse se află în gama noastră, astfel încât puteți comanda totul de la un singur furnizor.

 

Tabere de vacanțăTabara

Pentru majoritatea taberelor de vacanță, participanții folosesc brățara de acces pentru a le putea fi m ai ușor de  identificat. Pentru aceste evenimente, brățările textile sunt foarte populare, deoarece sunt foarte confortabile și rezistente. Aceste brățări textile pot fi comandate cu diferite elemente de fixare. În cazul în care brățara de festival este comandată cu un inel , participanții pot păstra brățările, deoarece în acest caz acestea sunt reutilizabile.

Recomandăm acest tip de brățări nu numai pentru diferite tabere, ci și pentru diferite baluri și alte evenimente .

                                                   Lanyard-uri , brățări textile și brățări de silicon 

Pentru taberele de vară, brățările de intrare și lanyard-urile sunt produse necesare. Lanyard-ul cu un suport de ecuson poate fi util, acest produs ne ajută să observăm numele. Șnurul de gât cu suport pentru ecuson , legitimații sau o brățară de silicon ajută comunitatea să se cunoască între ei. O comunitate puternică poate crește loialitatea și angajamentul față de instituțiile de învățământ . Mulți tineri colecționează brățări , fie că este vorba de brățări din silicon, brățări textile sau brățări de vinyl. Acestea oferă un memento, motiv pentru care sunt destul de populare.

 

Noi facem din ideile tale , realitate!

Echipa de la Euroko servește evenimentele de un deceniu, deoarece compania noastră este lider de piață în ceea ce privește diverse brățări de acces , lanyard-uri, suporturi pentru ecusoane , legitimații  și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram