Categories

Brățări Tyvek pentru copii

3 Articol(e)

3 Articol(e)

Brățări Tyvek pentru copiiBrățara de siguranță pentru copii este în prezent o cerință de bază pentru fiecare ieșire în familie, fiind o soluție simplă, dar extrem de utilă pentru siguranța copiilor. Astăzi, a devenit un accesoriu indispensabil pentru orice ieșire.

În cazul în care s-a produs un accident, brățara de siguranță poate fi de mare ajutor în găsirea micuțului deoarece toate informațiile de bază pot fi scrise cu ușurință pe brățara cu un model jucăuș. Vă oferim brățări unice cu imprimare digitală,comanda minimă,a brățărilor Tyvek pentru copii,este de 10 bucăți.

Da, compania noastră oferă posibilitatea de a comanda brățările cu numele copilului și cu datele însoțitorului - este suficient ca datele să fie indicate în câmpul de observații la plasarea comenzii.

Datorită modelelor noastre versatile și amuzante, veți găsi cu siguranță modelul potrivit. Materialul brățărilor este Tyvek, deci este antialergenic, prietenos cu pielea și nu conține componente periculoase pentru copil.

Datorită închiderii adezive de unică folosință a brățării , nu este posibilă îndepărtarea acesteia de pe brațul copilului fără a fi deteriorată, ceea ce sporește siguranța.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram