Categories

Publicitate

Publicitate

Din ce în ce mai multe companii folosesc produse promoționale pentru a-și promova și construi brand-ul, pentru a se diferenția de concurenți și pentru a contribui la promovarea vânzărilor . 

 

Cadouri promoționaleBrezen

Există mii de cadouri promoționale pe care companiile le pot oferi clienților lor. Compania noastră produce astfel de produse promoționale care pot fi perfecte pentru toate ocaziile: Lanyard-uri, brelocuri de chei, brățări , perne decorative ,  puzzle-uri , mouse pad-uri, rucsacuri pentru sport , fularuri pentru fani, magneți , tablouri canvas, pixuri, articole pentru fani, pungi promoționale și alte produse promoționale care pot fi imprimate în funcție de cerințele clientului.

Cu ajutorul acestor produse, companiile, întreprinderile și administrațiile locale își pot ajusta aspectul vizual.

Un festival, un târg, o expoziție sau un eveniment poate fi un loc potrivit pentru a răspândi un mesaj, unde există o mulțime de oameni. În plus, evenimentele corporative mai mari ,lansarea unui produs pot, de asemenea, să atragă oameni.

Cea mai importantă sarcină a unui sunvenir  în cadrul acestor evenimente este de a oferi o amintire , clienții sau oaspeții pot primi un cadou minunat, astfel încât să își amintească cu siguranță de companie. În consecință, acestea cresc prestigiul și nivelul companiei.

 

Nu doar pentru companii, ci și pentru administrațiile locale și partidele politiceSilikonarmbänder bedrucken Euroko

În perioada premergătoare alegerilor parlamentare, europarlamentare și locale, aproape toate organizațiile politice și candidații organizează mitinguri și întâlniri publice mai mici sau mai mari. La intrare, fiecare mesaj poate fi transmis grupului țintă prin intermediul unei brățări. Ca și cadou, participanții pot primi un pix, un breloc sau un cadou promoțional cu un logo sau un slogan.

Organizatorii pot purta o șnur sau un tricou cu logo-ul organizației pentru a se deosebi de invitați.

Dintre cadourile promoționale, pixurile, lanyard-urile, brățările din silicon sau brelocurile de chei se remarcă pentru evenimente (festivaluri, târguri, expoziții).

Aceste articole sunt articole promoționale foarte eficiente și populare în ceea ce privește raportul preț - calitate.

Pentru adunări mai mari și întâlniri profesionale, se folosesc de obicei brățarile textile, lanyard-urile sau tricourile. Brățara textilă poate fi perfectă pentru intrare, lanyard-ul cu suport pentru ecuson,legitimații pentru a ajuta oamenii să se cunoască și să se identifice , iar tricoul imprimat personalizat care se potriveste cu evenimentul poate fi un cadou minunat.

Cu toate acestea, diversele cadouri  pot fi, de asemenea, un cadou minunat. O cană , magneți pentru frigider, mouse pad sau puzzle cu propria fotografie , sau logo poate fi cadoul perfect prin care clienții își vor aminti mereu de companie.

 

Inovații la EurokoEuroko Foto

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, deoarece compania noastră este lider de piață în ceea ce privește diversele  brățări de acces , lanyard-uri  și  suporturi pentru ecuson , legitimații și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

Compania noastră are mare grijă să aibă propria tehnologie de imprimare. Conform filozofiei noastre, cel mai bun preț și cea mai înaltă calitate sunt posibile doar dacă producem noi înșine produsele care se află în sortimentul nostru.

Timpul de producție și timpul de livrare sunt întotdeauna un aspect important, încercăm întotdeauna să lucrăm cu cele mai scurte timpuri. Capacitatea noastră este nelimitată, există încă multe produse care pot fi fabricate cu ajutorul tehnologiilor noastre.

Imprimare prin serigrafie: tricouri, pungi de hârtie, cutii, lanyard-uri, brățări și alte produse.

Imprimare prin tamponare : accesorii pentru lanyard-uri, catarame, brățări , pixuri, suporturi pentru cărți de identitate, ecusoane , legitimații.

Imprimare prin sublimare: căni, brelocuri de chei , brățări textile , panglici pentru cadouri, panglici pentru medalii, rucsacuri pentru sport.

Tipărire offset: pliante, cărți de vizită.

Imprimare digitală: tricouri, banner, fotografie, pungi.

Contactați-ne și comandați acum!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram