Categories

Brățări textile13 Articol(e)

13 Articol(e)

Brățări textileBrățările textile sunt cele mai confortabile brățări de acces, potrivite pentru evenimente de mai multe zile. Acestea sunt folosite în cadrul evenimentelor exclusiviste,la concerte,festivaluri. De asemenea, putem produce brățări din material textil - expres, profitați de ocazie!

Oferim brățările din material textil în două lățimi : 15 mm sau 20 mm. Lungimea brățărilor este de 350 mm și pot fi imprimate pe ambele fețe sau în lungime individuală!

Acestea sunt impermeabile, rezistente la rupere și au fie un sistem de închidere din metal sau plastic nereutilizabil, fie un sistem de închidere din plastic reutilizabil. Materialul brățării este un poliester moale, astfel încât acestea sunt foarte confortabile și rezistente la purtare.

Putem imprima întreaga suprafață a brățări de acces textile cu tehnologia de imprimare 4C(patru culori). Designul dumneavoastră poate fi imprimat cu până la 16 milioane de culori. Un mare avantaj sunt tranziția de culoari și imprimarea față-verso. Lasă-te inspirat!

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram