Categories

  • Magneți personalizați din plastic
    Magneți personalizați din plastic la cel mai bun preț! Creați-vă propriul design, este o modalitate excelentă de a-i surprinde pe cei dragi!
  • Magneți personalizați din lemn
    Magneții personalizați din lemn sunt produse din materiale de înaltă calitate, în diferite dimensiuni, la un preț avantajos. Magneții de frigider sunt personalizați cu propriul dumneavoastră design, alegeți acum!
  • Magneți personalizați din metal
    Comandați magneți de frigider pentru o nuntă, o zi de naștere, o aniversare sau ca și un cadou corporativ. Alege-ți Euroko și cu siguranță nu veți fi dezamăgit! Personalizați-vă magnetul de frigider!

Magneți personalizați15 Articol(e)

15 Articol(e)

Magneți personalizațiMagneții personalizați sunt un produs foarte popular, pot fi folosiți pentru a decora frigiderul, dar suprafețele potrivite pot fi găsite peste tot, fie că vă aflați acasă sau la serviciu. Magneții sunt cadourile perfecte pentru toate ocaziile, deoarece sunt o modalitate rapidă și ieftină. Există diferite ocazii în care puteți oferi o mică bucurie cu ei, magneții pot fi o surpriză perfectă pentru o zi de naștere, o nuntă sau o aniversare. Lasă-ți imaginația să zburde!

Producem magneții personalizați în diferite forme,dimeniuni și materiale. Sunt disponibili în formă de cerc, dreptunghi, pătrat și inimă iar materialul poate fi plastic, metal sau lemn. 

Cu ajutorul designerului nostru online, vă puteți realiza designul rapid, fiind suficientă o fotografie sau un text, astfel încât să aveți un cadou memorabil pentru o ocazie importantă. Este atât de ușor și rapid să oferiți o bucurie cu ajutorul designerului nostru online, astfel încât să puteți oferi un cadou partenerilor și clienților dumneavoastră.

Surprinde-ți persoana iubită cu un magnet de frigider personalizat sau oferă-le un cadou invitaților tăi la nuntă. Magnetul poate fi comandat chiar și de la 1 bucată, acesta fiind un cadou minunat. Alege o fotografie memorabilă și comandă acum magnetul tău de frigider personalizat!

Aveți întrebări?Suntem la dispoziția dumneavoastră!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram