Categories

Evenimente pentru comunitate

Evenimente pentru comunitate

 

Evenimente de familie

Evenimentele de familie fac parte din viața noastră. Dacă aveți o familie numeroasă, pot avea loc unul sau două evenimente familiale aproape în fiecare lună. Unii sărbătoresc aceste evenimente într-un cerc restrâns, dar există persoane care invită cercul extins de familie și prieteni.Petrecerile acasă, zilele de naștere, botezurile, petreceri ale burlacilor adună 30-50 sau mai multe persoane, pentru aceste evenimente ,  brățările textile  asigură o mare siguranță, astfel încât invitații poartă o brățară  textilă, pentru a putea fi controlați. În acest scop, pot fi potrivite brățările Tyvek sau lanyard-urile noastre  monocolore .

Lanyard-uri pentru nunta

 

Accesorii de nuntă: Brățară de nuntă sau lanyard de nuntă

În zilele noastre, brățările textile sau brățările țesute sunt foarte populare, deoarece pot fi foarte elegante la o nuntă. Puteți să le comandați cu un inel, astfel încât produsul să ofere o amintire veșnică pentru oaspeți. Multe nunți devin un mare festival după ceremonie. Aceasta include muzica, gastronomia sau decorul, în care nu poate lipsi lanyard-ul  cu design propriu. Cu ajutorul lor, puteți oferi invitaților un mic cadou . După petrecere, aceste produse rămân o amintire plăcută pentru toată lumea. Vă putem recomanda nu numai lanyard-urile, ci și diverse brățări din material textill . În cele mai multe cazuri, se folosesc lanyard-uri cu modele frumoase și romantice. Brățările Tyvek sunt, de asemenea, foarte populare.

 

Pentru ziua copiilor sau pentru petrecerea de absolvireGradinita

La grădiniță sau la școală, brățările de acces și lanyard-urile sunt folosite din ce în ce mai mult pentru evenimentele comunitare. Acestea sunt folosite mai ales în grădinițe de Ziua Copilului, când toată grădinița se joacă împreună și nu este ușor să se decidă care copii aparțin fiecărei echipe. Dar nu numai în grădinițe, ci și în școli și excursii școlare. Brățara de acces sau lanyard-ul pot fi un produs util pentru orice eveniment școlar la care participă mulți copii, acestea ajutând la identificare. Poate fi vorba de ziua copiilor, carnaval, ziua sporturilor sau alte evenimente similare. Scopul principal este întotdeauna identificarea, acestea facilitând munca profesorului.

 

Petrecerea companiei

Company PartyÎn viața de afaceri există zile ușoare în care nu este vorba numai de muncă, ci managerii și angajații pot petrece ceva timp împreună și nu doar să vorbească despre muncă. Aceste momente sunt foarte importante și esențiale. În cadrul evenimentelor corporative și de familie, brățările și lanyard-urile textile sau țesute, sunt folosite din ce în ce mai mult. Produsele oferă o calitate premium, astfel încât acestea ridică nivelul evenimentului. De asemenea, ele sporesc loialitatea .

Într-un hotel, oaspeții pot fi remarcați cu diferite culori sau cu diferite logo-uri pentru a se asigura că aparțin hotelului. Purtarea brățărilor de acces sau a lanyard-urilor face mai ușoară separarea oaspeților care se relaxează în hotel de cei care sosesc pentru un eveniment al companiei. Culoarea brățării de acces poate desemna și scopul pentru care au venit oaspeții hotelului . În prezent, sunt foarte puține evenimente la care nu există brățări de intrare sau lanyard-uri . Astăzi, este de necrezut să desfășori un eveniment fără un obiect promoțional.

 

Pentru organizații civile și bisericiPanglica

În zilele noastre, munca socială, voluntariatul și responsabilitatea socială joacă un rol important. Oamenii au nevoie de ajutor în toate domeniile , motiv pentru care au fost înființate diverse asociații. Aceste asociații și alte organizații civile folosesc în principal brățări de control Tyvek, brățări textile  sau brățări din silicon.

În scopuri ecleziastice, în Germania au fost vândute multe brățări din material textil de o singură culoare. Au fost distribuite 4 culori diferite, care ajută la împărțirea grupurilor. În Spania, brățările textile cu un citat sunt foarte la modă. Brățările textile imprimate cu un citat sunt folosite în special în biserici sau instituții de învățământ. Acestea  pot fi imprimate cu un mesaj biblic ,un indemn ce se poate folosi pentru a transmite un mesaj. Cu toate acestea, orice organizație sau asociație își poate imprima motto-ul sau logo-ul pe ea. Acest lucru înseamnă un cadou pentru membri și participanți și, în același timp , o suprafață publicitară, motiv pentru care toată lumea poate câștiga cu acest produs. Profitați de această oportunitate și încercați produsele noastre cu propriul logo sau text. Dumneavoastră și clienții sau oaspeții dumneavoastră nu veți fi dezamăgiți.

 

Brățări din silicon și generozitateBratari silicon

Mulți vor asocia brățările de silicon cu generozitatea, dar acest lucru nu este o surpriză, deoarece în 2004 "Livestrong" a primit mult sprijin mediatic din acest motiv. Brățara oferă o suprafață publicitară rentabilă. Brățara de silicon "Livestrong" a fost fondată pentru contribuțiile și dezvoltarea cercetării în domeniul cancerului. În urma acestei cauze, multe fundații și asociații au apelat la brățările din silicon ca la o suprafață potrivită, cu diferite culori și logo-uri.

Odată cu trecerea timpului, companiile, administrațiile locale, hotelurile și diversele afaceri au găsit această opțiune rentabilă. În rândul tinerilor acestea sunt foarte populare ,  sunt foarte colorate și la modă.

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, deoarece compania noastră este lider de piață în ceea ce privește diversele brățări de intrare, șnururi de gât , suport de ecusoane , legitimații  și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

Aveți întrebări? Suntem la dispoziția dumneavoastră!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram