Categories

Fulare pentru suporteri

1 Articol(e)

  • Fular suporter

    Fără TVA: Cu TVA:
    Începând cu: RON 29.89
    Producție proprie de fulare pentru suporteri de înaltă calitate, din material de bază excelent, cu o imprimare personalizată! Aveți încredere în noi, comandați astăzi!...
    Nou Vânzare În Stoc

1 Articol(e)

Fulare pentru suporteriProducția de fulare de fotbal de înaltă calitate, din material de bază excelent, cu producție proprie. Și cu o imprimare personalizată! Aveți încredere în noi, comandați astăzi!

Fularele personalizate pentru fani, cu imprimare în culori, sunt potrivite atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente publice, sau pot fi, de asemenea, un obiect promoțional. Transmiterea mesajului publicitar joacă un rol important, motiv pentru care fac parte, de asemenea, din grupul produselor de merchandising.  Aceste fulare sunt indispensabile la un eveniment sportiv,iar noi oferim aceste produse cu imprimare în patru culori.

Fularele pentru suporteri sunt produse în propria fabrică. Filozofia noastră este aceea că doar producția 100% poate garanta timp de producție scurt și o calitate înaltă. Profitați de ocazie și promovați produsele și fabricile europene!

Aveți întrebări? Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram