Categories

Sacoșe textile4 Articol(e)

4 Articol(e)

Comandați sacoșe personalizate din poliester, care reprezintă un produs de marketing perfect, deoarece pungile sunt utilizabile pe scară largă. Pungile din material textil ne servesc la cumpărături, la plajă, în călătorii sau la conferințe.

Calitatea este garantată atât la țesătura de bază, cât și la imprimeu. Pungile textile sunt realizate din material gros și durabil de înaltă calitate, cu cusături duble, iar imprimeul poate fi chiar multicolor.

Sacoșa noastră din poliester este elegantă și utilă în viața de zi cu zi. Surprindeți-vă partenerul cu o sacoșă reutilizabilă și ecologică, care oferă o suprafață promoțională perfectă. Trimiteți-ne logo-ul sau sloganul dumneavoastră și îl vom folosi pentru a produce punga aleasă. Faceți o diferență pentru mediu și alegeți sacoșele din material textil reutilizabile!

Puteți face multe pentru mediul înconjurător cu săculețul nostru pentru produse de panificație, deoarece cumpărăm produse de panificație proaspete în fiecare zi. Dacă cumpărați săculețul de pâine cu imprimare proprie, puteți uita de pungile de unică folosință, astfel încât să protejați mediul înconjurător. Săculeții noștri sunt fabricați din pânză de bumbac 100%, iar materialul interior este un material PUL. Datorită materialului PUL, săculețul nu lasă să treacă umezeala, dar ventilează, astfel încât produsele de panificație nu se usucă, nu mucegăiesc și rămân proaspete zile întregi.

Pungile pentru sticle cadou oferă un ambalaj elegant pentru orice băutură. Treceți la o pungă de cadou la modă, cu o imprimare personalizată! Pungile noastre sunt fabricate din bumbac moale și reutilizabil pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător. În plus, le puteți oferi angajaților,clienților sau partenerilor dumneavoastră pentru a vă face cu ușurință publicitate pentru afacerea dumneavoastră.

Alegerea perfectă pentru viticultori și parteneri corporativi!

Toate tipurile pot fi ușor de imprimat cu un logo. Curățarea este ușoară, fie că se spală de mână sau la mașina de spălat.

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram