Categories

PANGLICI CADOURI

5 Articol(e)

5 Articol(e)

PANGLICI CADOURIA oferi un cadou este întotdeauna o plăcere! Dacă doriți să faceți cadoul dumneavoastră și mai special accesorizândul cu o panglică personalizată sunteți în locul potrivit. Compania noastră a început producția de panglici cadou,în gama noastră de produse veți găsi diferite variante de panglici. De la panglica de satin la panglica ornament pentru oglinda retovizoare și panglica de mătase. Panglicile de cadou pot fi imprimate cu logo, fotografii sau proprile dumneavoastră idei și sunt livrate în role.

Datorită producției de panglici în propria fabrică garantăm o imprimare de înaltă calitate. Panglica personalizată pentru cadouri poate fi un accesoriu frumos pentru cadourile de Crăciun, zile de naștere, zile onomastice sau aniversări. Dacă dețineți o organizație sau o companie și doriți să le oferiți angajaților sau colegilor dumneavoastră un cadou elegant, imprimați panglica noastră din satin cu logo-ul companiei dumneavoastră pentru un ambalaj cu adevărat unic.

Oferim panglicile noastre personalizate nu numai pentru persoane fizice ci și pentru magazinele de cadouri și florării. Le puteți folosi ca un decor unic.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne contactați ! Suntem întotdeauna aici pentru dumneavoastră!

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram