Categories

Lanyard-uri fluorescente

6 Articol(e)

6 Articol(e)

 

    Doriți să vă surprindeți clienții cu un cadou corporativ util? Poate că organizați un eveniment, un festival sau o petrecere și identificarea invitaților este esențială? Aveți un sistem de control al accesului ? Conferință sau expoziție? Doriți să aveți ceva special pe care nu-l veți vedea pe stradă în fiecare zi? Lanyardul FLUO este alegerea perfectă! Imprimare personalizată a șnurului de gât în culori fluorescente de la Euroko. Producția directă garantează o calitate ridicată și un preț rezonabil.Lanyard-uri fluorescente

   Ce ne face mai buni decât concurenții noștri? Răspunsul este simplu: inspectăm fiecare șnur de gât în interiorul firmei, unul câte unul, pentru a ne asigura că doar lanyard-urile de cea mai bună calitate sunt livrate clienților noștri!

   Lanyard-uri FLUO în culori neon uluitoare, care strălucesc la lumina UV. Alegeți dintre galben neon, verde neon, portocaliu neon, neon sunfire sau roz neon ca fundal sau culoare de evidențiere și faceți lanyard-urile dumneavoastră 100% speciale. Datorită imprimării în culori, aproape orice idee și schemă de culori poate fi realizată.

   Șnurul de gât imprimat în culori neon este disponibil în 3 dimensiuni opționale (15mm, 20mm, 25mm) cu diferite carabine și accesorii, astfel încât șnurul de gât are o gamă largă de utilizări. Un instrument de marketing excelent, un accesoriu util pentru utilizarea zilnică. Folosiți-l în cadrul companiei dumneavoastră, la evenimentele dumneavoastră, astfel încât cei care îl poartă să vă promoveze continuu compania sau evenimentul!

Aveți o întrebare? Contactați-ne cu încredere!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram