Categories

Rucsacuri sport personalizate6 Articol(e)

6 Articol(e)

Gym bag-urile personalizate - sunt la modă și nu sunt destinate doar elevilor, copiilor de grădiniță și generațiilor tinere, ci și seniorilor noștri - sunt utilizate pentru sport, pentru o plimbare în pădure, în oraș, la școală sau în viața de zi cu zi. Rucsac sport cu șnur, un cadou sau un accesoriu util.

Căutați un rucsac personalizat? Comandați de la producător! Nu vor mai exista neînțelegeri în vestiarul copiilor legate de rucsacurile sport deoarece noi le producem fie cu un nume, fie cu un design personalizat.

Datorită producției noastre proprii, rucsacurile sport sunt complet personalizate - la o calitate înaltă, cu un timp de producție scurt.Rucsacuri sport personalizate Ideile dumneavoastră sunt posibile, datorită imprimării în patru culori și în alb-negru.
Doar pentru tine, Gym bag personalizat - care cu siguranță nu va fi văzut des pe stradă!

Nu numai pentru persoane fizice, ci și pentru companii, întreprinderi, acesta oferă un excelent obiect promoțional. Imprimarea personalizată este durabilă și rezistentă la uzură. Există posibilitatea de a realiza o idee personalizată în totalitate: imprimare personalizată, culorare (culoarea mânerelor, colțuri). Dacă ți se pare plictisitoare geanta de sport tradițională, îți recomandăm geanta de sport personalizată! 

Este potrivit chiar și pentru copiii de grădiniță, datorită șnurului gros, este foarte confortabil de transportat. Rucsacul are în partea de sus un șnur și poate fi folosit și ca și gym bag. Cu toate acestea, poate fi un accesoriu pentru orice fel de activități de petrecere a timpului liber: cumpărături, călătorii, sport sau excursii.

Datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară, sacul de sport de la EUROKO este de o calitate mult mai bună. Materialul este rezistent, moale, iar poliesterul are un certificat OEKO-TEX® Standard 100, ceea ce îl face confortabil pentru bebeluși și copii.

Personalizează-ți rucsacul sport!

Conform filozofiei companiei, cheia succesului este: clienți mulțumiți. Din acest motiv, calitatea și timpul scurt de producție sunt garantate. 

Tu creezi, noi executăm!

Aveți întrebări,vă stăm la dispoziție!

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram