Categories

 • Brățări Tyvek
  Brățările de identificare Tyvek sunt cele mai populare brățări de control- sunt numerotate, impermeabile și rezistente la rupere. Putem imprima brățările de acces Tyvek fie cu o singură culoare (1C), fie cu mai multe culori (4C).
 • Brățări textile
  Comandați brățările textile de la producător: timp de producție scurt, livrare rapidă, producție proprie, design grafic gratuit! Brățări de evenimente cu imprimare color.
 • Brățări silicon
  Brățările din silicon sunt ideale și ca și un cadou cu logo-ul companiei dumneavoastră sau al partenerului dumneavoastră sau sunt bijuterii cool la un festival sau la o petrecere.
 • Brățări vinyl
  Bățările din vinyl sunt, de asemenea, potrivite pentru evenimente care durează mai multe zile sau pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Brățări țesute
  Brățări țesute de la un partener de încredere: livrare rapidă, producție proprie, design grafic gratuit! Cumpărați brățări de evenimente țesute la cel mai bun preț.
 • Brățări de evenimente textile,țesute
  Putem imprima brățările de evenimente cu 4C pe întreaga suprafață. Cumpărați brățările textile de evenimente sau brățările de evenimente țesute cu design individual de la un partener de încredere!
 • Brățără Thermal
  Puteți imprima singuri brățările de intrare Thermal cu o imprimantă cu transfer termic.
 • Brățără printabilă Laser
  Puteți imprima singuri brățările de identificare laser cu o imprimantă laser.
 • Brățări Tyvek pentru copii
  Brățările Tyvek pentru copii sunt un element de bază pentru fiecare ieșire în familie în zilele noastre, deoarece este o soluție simplă, dar extrem de utilă pentru a menține copiii în siguranță. Astăzi, a devenit un accesoriu esențial pentru orice ieșire.
 • Brățări RFID - NFC
  Brățările de intrare RFID sunt soluții ideale pentru securitatea și controlul mulțimilor, dar și pentru controlul tranzacțiilor de plată. Brățările RFID de acces de la Euroko!
 • Brățără reflectorizantă
  Brățările reflectorizante sunt un obiect promoțional sigur pe care îl puteți imprima individual cu logo-ul dumneavoastră. Brățările reflectorizante sunt disponibile în 3 culori.

BRĂȚĂRI

BRĂȚĂRI DE IDENTIFICARE

Comandați brățările de acces direct de la producător!

La noi, puteți găsi brățări de intrare convenabile pentru toate evenimentele:

- Brățări Tyvek / hârtie pentru evenimente 
-Brățări silicon
- Brățări de control din plastic / vinyl
- Brățări din material textil / satin
- Brățări de festival țesute 
- Brățări de identificare cu cip RFID / NFC
- Brățări de intrare cu transfer termic

Cumpărați brățările de intrare de la producător, deoarece producția noastră proprie garantează cele mai bune prețuri.

Brățările de acces reprezintă cea mai bună modalitate de control în zilele noastre. Acestea sunt utilizate în special la evenimente, petreceri, cluburi, festivaluri, hoteluri, piscine și spitale.

Cu o brățară de control puteți identifica cu ușurință persoanele sau oaspeții. Ele servesc ca un identificator în timpul evenimentului, iar după eveniment ele servesc ca o amintire pentru tineri. Astfel, o brățară de intrare cu o grafică bună poate servi și ca și reclamă.

Oferim brățări de control realizate din diferite materiale. Cele mai populare sunt brățările de control Tyvek. Dacă aveți nevoie de o brățară mai rezistentă, brățările din vinyl sunt potrivite pentru dumneavoastră. Dacă doriți să comandați o brățară de înaltă calitate, vă recomandăm brățările noastre din material textil.

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram