Categories

TEHNICA DE MARCAJE2 Articol(e)

 • Etichete pentru plante

  Fără TVA: Cu TVA:
  Începând cu: RON 0.11
  Etichete pentru plante : pentru pepiniere și centre de grădinărit. Potrivite pentru marcarea plantelor, arbuștilor, puieților și chiar a pomilor de Crăciun. Eticheta pentru grădină realizată din mat...
  În Stoc
 • Etichete pentru chei auto

  Fără TVA: Cu TVA:
  Începând cu: RON 0.10
  Etichete pentru chei auto: pentru dealeri auto și service-uri auto! Soluția perfectă pentru identificarea ușoară a vehiculelor este eticheta pentru chei de mașină din material tyvek, care este rezis...
  Stoc epuizat

2 Articol(e)

Fabricarea de etichete de marcare cu buclă din material tyvek, care sunt accesorii utile pentru marcarea diferitelor obiecte de utilizare în companii.

Datorită utilajelor de care dispunem, gestionăm întreaga producție a produselor noastre în cadrul companiei, garantând astfel o calitate ridicată.

Principalele noastre produse sunt etichetele pentru plante și etichete pentru chei de mașină. Cele dintâi sunt recomandate pentru pepiniere și centre de grădinărit pentru marcarea plantelor, arbuștilor, răsadurilor, puieților și pomilor de Crăciun. Etichetele de identificare a cheilor de mașină sunt utile pentru identificarea vehiculelor la reprezentanțele auto, service-urile auto, spălătoriile auto și închirierile de mașini.

 

Produsele noastre sunt fabricate din material tyvek alb, care poate fi atașat cu ușurință prin buclă. După ce ați îndepărtat partea perforată, trageți pur și simplu banda una peste alta și fixați-o la dimensiunea corectă. Pe fiecare dintre produsele noastre, orice text poate fi scris de mână, astfel încât produsele marcate să poată fi identificate cu ușurință. Poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior, deoarece materialul este rezistent la intemperii, impermeabil și are o rezistență excelentă la tracțiune.

Produsele noastre nu sunt potrivite doar pentru uz profesional, ci sunt disponibile și pentru persoane fizice, deoarece pot fi comandate în cantități mici.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați, dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram