Categories

Evenimente profesionale și expoziții

Evenimente profesionale și expoziții

Evenimentele profesionale și conferințele de afaceri sunt foarte populare în marile orașe. La aceste evenimente participă companii, asociații și multe firme.

Evenimente și expozițiiTârguri

Există multe evenimente care au loc în fiecare an. Fie că este vorba de festivaluri de muzică, festivaluri de film, carnavaluri, oamenii adoră să viziteze aceste locuri. Marile evenimente precum Oktoberfest, Romexpo sau TIFF (Festivalul internațional de film Transilvania) dar și târguri și evenimente pot fi găsite și în orașe mai mici de obicei primăvara și toamna.

Diversele articole promoționale sunt deja o cerință de bază în cadrul acestor evenimente. În primul rând, un lanyard cu suport pentru ecuson este un accesoriu important pentru organizatorii și managerii de proiect. Pe de o parte, permite identificarea mai ușoară a tuturor, iar pe de altă parte, oferă o suprafață publicitară perfectă pentru mărci și sponsori. În plus, în cele mai multe cazuri, participanții au nevoie de legitimație de acces pentru a intra.

Echipa EUROKO este capabilă să deservească atât evenimentele profesionale, cât și expozițiile regionale și cele mai mari evenimente. În plus, compania noastră poate furniza evenimentelor sportive cele mai sigure brățări de acces.

 

Brățări de acces și lanyard-uriVIP

Pentru evenimentele de scurtă durată, recomandăm brățările de acces Tyvek, care sunt durabile, rezistente la întindere și la rupere. Vremea extremă nu reprezintă o problemă pentru acest tip de brățară. Pe de altă parte, brățările textile și brățările de intrare din vinyl sunt potrivite pentru evenimente mai lungi. Comercializăm, de asemenea, lanyard-uri cu model prefabricat cu model "STAFF, VISITOR, VIP, SECURITY", dar putem să producem lanyard-urile în funcție de ideea dumneavoastră cu propriul design.

Pentru expoziții, conferințe de afaceri și întâlniri de afaceri la nivel înalt, accesul securizat este un aspect important, motiv pentru care vă recomandăm tehnologia RFID-NFC, brățările textile sau lanyard-urile pentru identificare unică. Datorită răspândirii rapide a  tehnologiei RFID-NFC, "brățările inteligente" devin din ce în ce mai frecvente.

 

Sunați-ne acum!

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, deoarece compania noastră este lider de piață în ceea ce privește diversele brățări de intrare, lanyard-uri, suporturi pentru ecusoane și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

Aveți întrebări?

Suntem la dispoziția dumneavoastră!

E-mail: info@euroko.ro

Telefon: +40766 695 566

Luați legătura cu noi!

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram