Categories

Tehnologia NFC RFID

Tehnologia NFC RFID fără contact este din ce în ce mai la modă, este foarte utilă, deoarece ne ușurează viața (plata fără numerar) și, în plus, este accesibilă tuturor. Tehnologia NFC RFID este utilizată în transportul public,în parcări sau în supermarketuri pentru antifurt și inventariere, dar este din ce în ce mai frecventă și în sistemul de sănătate. La nivel mondial, tehnologia devine populară și este folosită pentru a face viața mai ușoară.

 

 

Sisteme de acces securizatRFID-System

În prezent, soluția perfectă pentru sistemul de acces este reprezentată de brățările cu tehnologie NFC și RFID (la festivaluri, concerte, evenimente).

Cu această tehnologie se pot utiliza brățări de control Tyvek, brățări textile ,brățări țesute și brățări din silicon. Avantajul brățărilor cu cip este accesul și controlul securizat. 

Utilizarea  "brățările inteligente"  elimină traficul de numerar la festivaluri, concerte și alte evenimente de amploare , iar în locul numerarului apare portofelul virtual. Organizatorii pot urmări cu ușurință participanții și consumul acestora.

Comercianții dispun de date exacte despre stoc și, atunci când stocul este redus, primesc imediat o notificare.

 

 

De la registrele de stoc la ciclismRFID Tyvek

Marile magazine mari folosesc tehnologia NFC RFID nu numai pentru inventariere, ci și pentru promovarea vânzărilor. În cazul în care clientul cooperează cu vânzătorul, acesta poate obține o reducere.

Aplicarea tehnologiei NFC RFID este aproape nelimitată. Diferite companii, tabere de biserică, școli sau alte domenii pot utiliza cu ușurință această tehnologie. În prezent devine din ce în ce mai frecventă chiar și în cadrul evenimentelor sportive.

În cursele de atletism și ciclism , este extrem de important să puteți identifica sportivii , oaspeții și toți ceilalți participanți. Securitatea este, de asemenea, foarte importantă, motiv pentru care vă recomandăm brățările Tyvek cu cip NFC RFID.

 

 

"Brățara inteligentă", un dispozitiv indispensabilRFID2

,,Brățara inteligentă,, ne face viața mai ușoară. Pe de o parte, îl putem folosi pentru a face diverse plăți, iar pe de altă parte, este mai rapid de utilizat.

Gestionarea maselor, identificarea unică și controlul accesului sunt foarte importante în zilele noastre și reprezintă o condiție indispensabilă pentru acces.

Recomandăm brățările noastre de acces cu cip Tyvek pentru utilizări mai scurte, dar brățările textile cu cip pot fi o soluție pentru evenimente mai lungi.

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, compania noastră fiind lider de piață în ceea ce privește diverse brățări de acces , lanyard-uri, suport  pentru ecuson sau legitimații și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

Preferăm o dezvoltare continuă și dorim întotdeauna să fim înaintea tendinței și să producem noi înșine toate produsele, astfel încât să oferim servicii de înaltă calitate. Fie că sunteți un organizator de evenimente sau o agenție de publicitate, veți fi cu siguranță mulțumit de produsele și serviciile noastre la un nivel profesional ridicat.

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram