Categories

Festivaluri și evenimente fără numerar

Festivaluri și evenimente fără numerar

Securitatea este un aspect important la toate evenimentele și festivalurile. Tehnologia NFC, care se bazează pe plata fără numerar, ajută la găsirea unei soluții.

Ce înseamnă mai exact managementul NFC?

Toată lumea a auzit de plata fără contact, deoarece în prezent aproape toate cardurile de credit dispun de această tehnologie. Datorită cipului NFC încorporat, cardul de credit este capabil să transmită informațiile de plată către terminalul bancar, astfel încât între cardul de credit și dispozitivul de citire are loc un transfer de date fără fir. Brățările de intrare se bazează pe aceeași tehnologie, doar că este vorba despre o zonă închisă și specifică și nu despre o zonă deschisă.

Sistem de plată fără numerar!

Echipa noastră a folosit toată experiența acumulată pe parcursul mai multor ani,pentru a crea propriul nostru sistem de plată fără numerar. În ultima perioadă am creat un sistem care combină pozitivitatea diferitelor tehnologii și care răspunde nevoilor critice ale pieței și îndeplinește cele mai moderne cerințe.De ce este necesară utilizarea sistemelor de plată fără numerar? Răspunsul este simplu:, acest lucru va asigura satisfacția vizitatorilor, este singura modalitate de a obține informații importante despre evenimentul dumneavoastră și puteți crește marja de profit a evenimentului dumneavoastră.

Faceți cunoștință cu sistemul de acces Eventid!

În plus față de sistemul de plată fără numerar, sistemul pe care îl oferim poate gestiona privilegiile vizitatorilor. Sistemul conceput la comandă oferă imediat personalului și vizitatorilor alerte audio și luminoase pentru a-i anunța dacă sunt autorizați să intre. Congestia, numărul de vizitatori, zone și zonele separate sunt ușor de controlat, iar informațiile corecte pentru a acționa sunt disponibile imediat. Sistemul nostru este capabil să primească date despre vizitatori de la terți, ceea ce face ca înregistrarea vizitatorilor să fie rapidă și ușoară.

V-am trezit interesul - aveți nevoie de mai multe informații?

Aveți nevoie de mai multe informații? Vă rugăm să ne contactați!

E-mail: info@euroko.ro

Număr de telefon:+40766 695 566

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram