Categories

Turism

Turism

Turismul joacă un rol excelent la nivel mondial, deoarece este considerat un sector economic de succes și oferă o modalitate de a ne păstra valorile tradiționale și culturale. Datorită rolului central al turismului, destinațiile devin din ce în ce mai competitive, iar regiunile mici devin din ce în ce mai populare.

 

Creșterea fluxurilor turisticeBerlin

Ca urmare, tot mai multe castele vechi, băi termale și grădini zoologice,sunt restaurate și se dezvoltă noi locuri - cum ar fi telecabine, parcuri de distracții și piste de bob unde întreaga familie se poate distra împreună.

Rezervațiile naturale și parcurile pot fi vizitate în limita rezonabilului. Există nenumărate parcuri de agrement  unde vă puteți relaxa cu adevărat.

Odată cu noile atracții și cu renovarea locurilor vechi, fluxul turistic a crescut foarte mult în ultimii ani, ceea ce favorizează weekend-urile prelungite, precum și sărbătorile naționale și cele religioase.

Metodele de intrare s-au schimbat și ele din cauza numărului crescut de vizitatori. Vechile metode nu numai că sunt anacronice, dar îngreunează accesul și nu oferă informații suplimentare despre vizitatori (ore de vârf, consum, locuri populare etc.).

 

În loc de bilet, brățară de accesTelecabine

Nu este surprinzător faptul că astăzi, în castele, băi termale, excursii și parcuri de distracții, nu primești un bilet de intrare, ci o brățară de acces Tyvek cu cupon  detașabil la casierie.

Puteți utiliza telecabinele cu o brățară de acces Tyvek cu un cod QR. Personalul poartă un lanyard, astfel încât să poată fi ușor de distins. Brățările noastre de intrare sunt rezistente, confortabile și nu crează deloc disconfort atunci când le purtăm.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai mult pentru o atracție turistică și doriți să combinați accesul cu gastronomia, vă recomandăm brățările noastre de control NFC RFID care pot fi încărcate cu bani și pot funcționa ca și un portofel virtual.

Portofelul virtual poate reduce la zero traficul de numerar într-un parc acvatic.

 

Brățări de silicon este în centrul atenției

Brățările din silicon oferă o suprafață promoțională perfectă, pe care se poate imprima un logo, un text sau un slogan. În magazinele de suveniruri pot fi cumpărate , brățările și brelocurile din silicon personalizate cu numele atracțiilor turistice. 

La expozițiile turistice, administrațiile locale și operatorii își promovează atracțiile turistice cu ajutorul brățărilor din silicon. Purtarea lor este foarte confortabilă, sunt ușor de îndepărtat și ușor de întreținut . 

La EUROKO brățările din silicon sunt disponibile în 14 culori diferite, pot fi ușor de imprimat cu logo-ul sau textul dorit de dumneavoastră , sunt rezistente și confortabile de purtat iar proprietarii lor le păstrează ceea ce le face un obiect promoțional excelent.

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, compania noastră fiind lider de piață în ceea ce privește diverse brățări de intrare, lanyard-uri, suporturi  pentru ecusoane și legitimații și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre! 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram