Categories

Recreere și agrement

Recreere și agrement

Iarna, stațiunile de schi și patinoarele oferă atât oportunități de agrement, cât și de recreere. Brățările de acces Tyvek cu cupon detașabil sau cu cod QR sunt cel mai frecvent utilizate pentru o admitere sigură. Materialul brățării Tyvek este durabil și rezistent la interperii. Brățara este destul de puternică și rezistentă la rupere, iar imprimarea este durabilă.

 

Parcuri acvatice vara și iarnaPiscina

Parcurile acvatice și piscinele de aventură sunt din ce în ce mai la modă, pentru că aici vă puteți petrece timpul confortabil.

Este din ce în ce mai frecvent să obțineți o brățară de intrare în loc de un bilet la casa de bilete. În acest scop, se folosesc de obicei brățări de acces din Tyvek sau vinyl.

De asemenea, se poate întâmpla ca un parc acvatic să echipeze brățările de intrare cu un cip pentru a facilita identificarea. Brățările inteligente pot fi folosite pentru a urmări cine a folosit diferite servicii ( zona de wellnes , sauna ) și pentru cât timp.

Pentru hoteluri , apartamente , sate de vacanțe , stațiuni sunt folosite , de asemenea, brățări Tyvek pentru controlul accesului. Produsul ajută la garantarea faptului că numai oaspeții pot utiliza serviciile.

 

Securitatea este importantă în hoteluriHotel

Hotelurile folosesc o mulțime de articole promoționale pentru a se promova ce pot fi găsite în gama noastră de produse. Vă puteți întâlni adesea cu brățările textile, pixul, lanyard-ul sau brelocul de chei. Aceste produse sunt în general realizate în conformitate cu manualul de brand al hotelului. (logo, grafică, culoare , litere )

Angajații poartă la gât un lanyard, care poate fi de diferite culori pentru a distinge din ce parte a personalului hotelului fac parte. (vânzări, recepție, restaurant și curățenie ) .

Multe hoteluri au un departament de wellness, iar trecerea poate fi facilitată de o brățară de intrare cu cip RFID-NFC, deoarece cu ajutorul acestuia se poate urmări oaspeții și pot fi filtrați cei ce nu sunt eligibili.

Hotelurile vor folosi în mod regulat brățări din diferite materiale și culori pentru a ști cine primește ce serviciu. Scopul este același, acela de a filtra persoanele neautorizate.

 

Mai multe servicii, mai multe opțiuni pentru clienții noștriBratari silicon de la Euroko

Echipa Euroko servește evenimentele de un deceniu, deoarece compania noastră este lider de piață în ceea ce privește diversele brățări de intrare, lanyard-uri, suporturi pentru ecusoane,legitimații și alte produse promoționale. Angajații noștri au mulți ani de experiență, ne străduim întotdeauna să vă câștigăm încrederea cu serviciile noastre.

Compania noastră acordă o atenție deosebită dezvoltării propriilor tehnologii de imprimareare . Conform filozofiei noastre, cel mai bun preț și cea mai înaltă calitate sunt posibile doar dacă producem noi înșine produsele care se află în sortimentul nostru.

Timpul de producție și timpul de livrare sunt întotdeauna un aspect important, încercăm întotdeauna să lucrăm cu cele mai scurte perioade de procesare. Capacitatea noastră este nelimitată, există încă multe produse care pot fi fabricate cu ajutorul tehnologiilor noastre. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați!

O privire asupra tehnologiei noastre:

Imprimare prin serigrafie : tricouri, pungi de hârtie, cutii, șnururi, brățări și alte produse.

Imprimare prin tamponare : accesorii pentru șnururi de gât, brățări din silicon, pixuri, suporturi pentru cărți de identitate, ecuson, legitimații.

Imprimare prin sublimare: căni, brelocuri, panglici pentru cadouri, panglici pentru medalii, rucsac pentru sport.

Imprimare offset: pliante, cărți de vizită.

Imprimare digitală: tricou, banner, fotografie, plase.

Comandați acum!

 

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram