Categories

  • Sacoșe textile
    Comandați sacoșe personalizate din poliester, care reprezintă un produs de marketing perfect, deoarece pungile sunt utilizabile pe scară largă. Sacoșa din material textil ne servește la cumpărături, la plajă, în călătorii sau la conferințe.
  • Sacoșe de hârtie personalizate
    Cumpărați sacoșe de hârtie cu textul sau logo-ul dorit! În sortimentul nostru veți găsi diferite modele: sacoșă de hârtie cu mâner plat, sacoșă de hârtie imprimată personalizat de la Euroko!

PUNGI PERSONALIZATE

10 Articol(e)

10 Articol(e)

Spuneți "nu" pungilor de plastic și alegeți pungile noastre personalizate ecologice, care pot fi imprimate cu propria dumneavoastră grafică ! Cumpărați o pungă din pânză, o pungă din poliester, o pungă nețesută sau o pungă de hârtie în loc de o pungă de unică folosință! Pungile din plastic sunt de domeniul trecutului, în zilele noastre sustenabilitatea este din ce în ce mai importantă, așa că pungile personalizate reciclate și degradabile sunt foarte elegante. Alegeți cel mai bun produs și protejați mediul înconjurător! Făcând această alegere, afacerea dumneavoastră va fi mai populară în rândul clienților conștienți, ceea ce vă va ajuta să atrageți noi clienți.

Pungile personalizate sunt o modalitate excelentă de a face publicitate unei companii în fiecare zi. Un logo sau un slogan personalizat este un instrument de marketing perfect care contribuie la imaginea companiei dumneavoastră. Este un instrument de comunicare excelent atunci când împachetați cadouri promoționale într-o pungă de hârtie sau de pânză pentru partenerul dumneavoastră.

Pungile noastre sunt fabricate din materiale de bază excelente și rezistente , pe care le producem pentru dumneavoastră la prețuri accesibile și cu un timp de producție rapid. Fie că este vorba de o pungă textilă sau de hârtie, Euroko vă va oferi un aspect exclusivist.

Coșul Meu

Coșul dumneavoastră de cumpărături este gol.

Facebook

Pinterest

Instagram